Vaccinatiestrategie covid19

De BVV werd als beroepsgroep van de gespecialiseerde voetverzorgers aangeschreven door de overheid in de aanloop naar de VACCINATIESTRATEGIE.

Alle BVV-leden ontvangen een mail waarin ze zich kandidaat kunnen stellen om het vaccin te ontvangen tijdens de vaccinatieperiode van de eerstelijns zorgprofessionals.

Let wel: dit is ENKEL VOORBEHOUDEN AAN DE VOETVERZORGERS DIE MOMENTEEL ACTIEF ZIJN EN DIE DE NIET-UITSTELBARE, ESSENTI√čLE VOETZORG UITVOEREN, zoals omschreven in de FAQ van 14 november 2020.

BVV-leden dienen zich voor 12 februari 2021 aan te melden via volgend formulier:
https://forms.gle/LpuSK9vTtA1t1rym9.

De BVV stuurt tegen 15 februari 2021 de lijst met de kandidaat BVV-leden door naar de Vlaamse overheid.

Gespecialiseerde voetverzorgers die GEEN BVV-lid zijn, kunnen na 27 februari 2021 gebruik maken van inschrijving via de liaisons die als contactpersoon zullen werken voor de beroepsgroep in de eerstelijnsvoetzorg.
Deze liaisons zijn momenteel nog niet gekend, de BVV zal deze informatie communiceren zodra we hiervan op de hoogte gesteld worden.

Heb je echter zelf interesse om als liaison voor jouw regio te fungeren, neem dan contact op met het BVV-ledensecretariaat via ledensecretariaat@voetmagazine.be.

We verstrekken je de nodige informatie.