Gebruikersaccount

Lid worden

Door lid te worden van de BVV ontvang ik 4 keer per jaar het vakblad Voetmagazine.

De BV houdt mij langs deze weg op de hoogte van het overleg met de overheid en andere  zorgverstrekkers, de diverse activiteiten op het vlak van de gespecialiseerde voetverzorging, het  bijscholingsaanbod en interessante praktijkgerichte artikels.

Ik geniet gedurende een jaar van de bijzondere voordelen als BV-lid:

  • Gratis deelname aan het jaarcongres (elk jaar de laatste zaterdag van januari).
  • Nieuwjaarsdrink aangeboden door de BV.
  • Geen extra administratiekosten bij het verwerven van het kwaliteitslabel.
  • Mogelijkheid tot de aankoop van een lidmaatschapssticker en een huisbezoekkaart (strikt voorbehouden voor BV-leden).
  • Als BV-lid wordt (als ik dat wil) mijn naam, adres, GSM/telefoonnr. en eventueel e-mailadres op de BVV-website vermeld, zodat potentiële cliënten, maar ook huisartsen, verpleegkundigen,podologen en andere disciplines in de voetzorg mij snel kunnen contacteren.
  • Als BV-lid en houder van het getuigschrift ‘Voetverzorging bij diabeten’ en/of ‘Voetverzorging bij reumapatiënten’ word ik apart vermeld op de website (als ik dat wens).
  • Als BV-lid wordt vermeld dat ik in het bezit ben van het GV-kwaliteitslabel (als ik dat wens).

BVV... uw gesprekspartner voor Gespecialiseerde Voetverzorging

Het lidgeld bedraagt 70 euro te storten op rekening   BE13 0682 4356 8239 van de BVV met vermelding van lidgeld + uw naam.

Voor cursisten in een erkende opleiding "Gespecialiseerd Voetverzorger" of "Pedicure" (dit omvat enkel de basisopleiding) betalen slechts € 30 lidgeld (met een max. van 2 jaar)

 
De Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde voetverzorgers is een erkende beroepsvereniging en UNIZO-geassocieerde sectororganisatie.
Secretariaat en maatschappelijke zetel: Koningin Elisabethlaan 14 bus2, 9100 Sint-Niklaas - info@voetmagazine.be. Privacy policy